دانستنی ها

مغذی ترین میوه های جهان کدامند

گریپ‌فروت
 
گریپ‌فروت از سالم‌ترین میوه‌های مرکباتی در سراسر جهان است. جدای از این‌که گریپ‌فروت را منبع خوبی برای دریافت ویتامین‌ها و املاح معرفی کرده‌اند، این میوه توانایی ویژه‌ای برای کمک به کاهش وزن و کاهش مقاومت به انسولین دارد. حتی مطالعاتی نشان داده‌اند که خوردن گریپ‌فروت به‌صورت منظم و متوالی به کاهش سطح کلسترول خون منتهی می‌شود و به پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه هم کمک می‌کند.
آناناس
آناناس در میان میوه‌های از نظر ویژگی‌های تغذیه‌ای واقعا یک فوق‌ستاره بی‌نظیر است. هر فنجان از آناناس خام (حدود ۲۴۰ میلی‌لیتر) ۱۳۱ درصد از نیاز روزانه بدن (RDI) به ویتامین C و ۷۶ درصد از RDI به منگنز را فراهم می‌کند. آنزیم مهم و خاصی هم به‌نام بروملین در آناناس یافت می‌شود که خاصیت ضدالتهابی دارد و پروتئین‌ها را نیز به‌خوبی هضم می‌کند. یافته‌های تحقیقاتی تا به امروز نشان داده‌اند که بروملین می‌تواند به محافظت از بدن در برابر سرطان و رشد تومور‌ها نیز کمک کند.
سیب
 
سیب به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین میوه‌ها در سراسر جهان شناخته می‌شود که به‌طرز شگفت‌انگیزی هم مغذی است. این میوه حاوی مقادیر بالایی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و ویتامین K است. مقادیر پایینی هم از ویتامین‌های B در این میوه یافت می‌شود. یافته‌های علمی نشان داده‌اند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب می‌توانند سلامت قلب را ارتقا دهند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان و آلزایمر را پایین بیاورند. از دیگر ویژگی‌های مهم سیب، وجود ماده‌ای به‌نام پکتین در آن است که نوعی فیبر پری‌بیوتیک محسوب می‌شود و باکتری‌های مفید در روده‌ها را تغذیه می‌کند. ارتقای کیفیت گوارش و سلامت متابولیک هم از دیگر مزیت‌های دریافت پکتین به‌شمار می‌رود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن